advertentie KBITE

Kanalen

Adverteren bij de WOS betekent zichtbaar zijn voor circa 175.000 regiogenoten. U adverteert bij de WOS op tv, radio en natuurlijk online. 

TV

Ervaar de betrokkenheid van regiogenoten in In Jouw Buurt, maak de regio veiliger met Veilig Westland of leer de buren kennen in Van wie ben jij er 1? Op maandag is er actuele sport van het afgelopen weekend en iedere dag weer nieuw WOS Nieuws. De WOS bedient een breed publiek. Nieuws, sport, lifestyle, entertainment, human interest en reportages van de meest uiteenlopende evenementen. De WOS is overal. Dát maakt de zender populair in de regio.

Tussen al die programma’s door zenden we natuurlijk reclameblokken uit. Reclameblokken waarin ook u kunt adverteren. Bent u verhuisd, opent u een nieuwe winkel, heeft u een nieuw product, een bepaalde actie of een jubileum? Kortom: heeft u iets om mee naar buiten te treden? Dan is de WOS een ideaal medium om dit bij een breed publiek bekend te maken.

Naast een commercial op ons tv-kanaal zijn er ook andere mogelijkheden om in beeld te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld hoofdsponsor van een programma als WOS Sport worden. U bent dan niet alleen op de WOS te zien, maar u kunt ook tijdens WOS Sport op WOS Radio te horen zijn. Wekelijks kijken er 100.000 regiogenoten naar de WOS. Naast Caiway-klanten kunnen ook KPN-, Ziggo-, Telfort- T-mobile en XS4ALL-klanten genieten van de WOS.

Bereik: 100.000 regiogenoten kijken per week naar WOS TV
Mogelijkheden: zendtijd in reclameblokken, (programma)sponsoring, billboarding

Radio

De hele dag door brengt de WOS informatie uit de regio. Altijd het laatste nieuws, actualiteiten, sport en evenementen. Programma’s als het Gardien tot Tien, WOS Lunch, Zo Weekend en het Maarten in de Middag maken de WOS jong, levend en hip. Het programma WOS Sport is een begrip in de streek en houdt de gemoederen in het weekend bezig. Verslaggevers zijn bij vele wedstrijden aanwezig om direct verslag uit te brengen van de meest uiteenlopende sporten. Per week bereiken we 39.000 luisteraars en daardoor is radio voor de WOS een uitstekend medium.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op de radiozender van de WOS. Er zijn reclameblokken waarbij u 6 of 12 keer per dag te horen kunt zijn, maar wij kunnen ook langskomen op locatie. Heeft u een evenement en wilt u dat wij live uitzenden vanaf uw evenement? Dat kan! Een team van enthousiaste dj’s komt de boel op stelten zetten met een mobiele radiostudio.

Bereik: 39.000 luisteraars per week
Mogelijkheden: zendtijd in reclameblokken, billboarding, inzetten van locatiestudio

Web en app

Of het nu dag of nacht is, op WOS.NL kan men zien wat er speelt in de regio. De nieuwsredactie van de WOS is 24 uur per dag en 7 dagen per week actief om inwoners van het laatste nieuws te voorzien.

Op WOS.NL staan lokale evenementen op een rij in de agenda, zodat jij jouw ideale avondje uit kan plannen. Daarnaast kunnen alle radio- en televisieprogramma’s teruggekeken en -geluisterd worden via Uitzending gemist. Heb je niets gemist, maar wil je weten wanneer Zomaar Zomer, WOS Sport of andere programma’s te zien of te horen zijn? De programmering van de WOS is ook te vinden op WOS.NL.

Online nieuws, actualiteit en sport worden steeds belangrijker. In een tijd waarin internet niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven, is adverteren op internet ook steeds populairder geworden. Op WOS.NL zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Op diverse plekken op de website zijn banners te zien waar u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een tijdelijke actie of verhuisbericht kunt vermelden.

Deze zijn dan niet alleen op de pc te zien, maar ook op de tablet, mobiele telefoon en in de WOS-app. Het aantal personen dat de website bezoekt, blijft onverminderd stijgen. Adverteren via internet kan zodoende erg interessant zijn.

Bereik: 400.000 regiogenoten kijken per maand online naar de WOS
Mogelijkheden: banner, pre-roll video, billboarding