advertentie GJ de HR Partner TOP

NAJAARSACTIE

Wonen jouw potentiële klanten in het Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland? En zou je hen nóg beter willen bereiken? Maak dan gebruik van de mediakanalen van de WOS. Via televisie, radio, website, app én social media bereiken wij ruim 90% van onze streekgenoten! Adverteren bij WOS brengt jouw onderneming onder de aandacht van de gehele regio.

Vanaf september is de nieuwe programmering van de WOS te zien met nieuwe seizoenen van vertrouwde en nieuwe programma’s als Aan Tafel, Westlanders, Buitenshuis, de MKB Ondernemersprijs, WOS Sport en natuurlijk WOS Nieuws. Dit najaar is dan ook een uitstekende periode om jouw reclameboodschap te laten zien aan een groot publiek. 

De WOS bestaat 40 jaar en wie jarig is trakteert! En daarom bieden we je nu een enorme korting van wel 50% op het speciaal voor ondernemers samengestelde advertentiepakket. Dit betekent dat jouw onderneming de komende 4 maanden te zien en te horen is op alle kanalen van WOS.

Maar er is meer, want boven op dit alles maak je ook nog eens kans op een waardebon bij Parco Ibiza t.w.v. € 4.000,-! Deze waardebon is vrij te besteden op basis van beschikbaarheid.

Geef jouw onderneming de laatste maanden van 2023 een boost en adverteer bij de WOS.

Programmering

In september start de WOS een nieuw televisieseizoen vol nieuwe programma’s. Talkshow Aan Tafel met presentator Rob Veenman keert na een zomerstop weer terug met allerlei actuele onderwerpen en aansprekende gasten. Wekelijks bespreekt Rob met zijn tafel de actualiteit uit de regio.

Programma Westlanders krijgt een nieuw seizoen met opnieuw Frenk van der Linden als presentator. Frenk gaat in gesprek met regiogenoten en legt de Westlandse ziel bloot. Tuinprogramma Buitenshuis is wederom te zien, WOS Sport start met een nieuw seizoen vanuit de studio en natuurlijk brengen we dagelijks nieuws op WOS.NL en in het journaal op WOS TV.

Studio 5

De televisiestudio van de WOS is in 2022 helemaal vernieuwd. Professioneel, multifunctioneel en niet alleen te gebruiken door de WOS zelf. Heb jij met jouw bedrijf behoefte aan een opnamestudio voor webinars, livestream, talkshow of green screen opname? Neem dan contact op en vraag naar alle mogelijkheden.

Parco Ibiza

Op Ibiza staat een fantastisch nieuwe glamping waar je helemaal in de Spaanse eilandsfeer terecht komt. Geweldig eten, heerlijke muziek en zomerse sferen. Ibiza heeft het allemaal en jij maakt kans op een waardecheque t.w.v € 4.000,- bij Parco op Ibiza. Het perfecte bedrijfsuitje, familievakantie of vriendenweekend. Onder de adverteerders van de najaarsactie verloot de WOS deze unieke trip naar Ibiza.

Prijs

De all-in prijs voor de najaarsactie bedraagt € 4.000,-. Hiermee bent u 13 weken lang op alle kanalen van de WOS zichtbaar. Deze weken zijn flexibel inzetbaar in de periode september t/m februari. De prijs is op basis van een commercial lengte van 15 seconden. Bij productie van een commercial, zal een meerprijs gerekend worden.

Contact

Heb jij interesse in de najaarsactie van de WOS en kans op een geweldige trip naar Ibiza? Of wil je een bestaande commercial anders inzetten dan met de najaarsactie? Neem dan contact op met Aart den Haan (06-53542603), met Stefan van Eijk (06-51195522) of mail naar reclame@wos.nl.