advertentie Financieringsgilde TOP

Partners

De WOS werkt graag samen. Of we nu een mediapartner kunnen zijn of samenwerkingspartner: met elkaar bereik je meer dan alleen. We vinden het belangrijk om middenin de samenleving te staan en werken daarom samen met het bedrijfsleven en daarbij behorende verenigingen maar ook met overheden, politie, stichtingen, sportverenigingen, goede doelen en ook met andere omroepen of mediabedrijven.

Hieronder treft u een overzicht van partijen aan waar de WOS officieel mediapartner van is.

MKB Westland
Al vele jaren maakt MKB Westland zich sterk voor de ondernemersbelangen in Westland. Zij zijn dan ook een sterke en serieuze gesprekspartner voor de MKB-bedrijven in Westland. Ze zitten aan tafel met gemeente en organisaties om de belangen van de ondernemers in het Westland te behartigen. De WOS is al jaren mediapartner van MKB Westland. Zo verzorgt de WOS onder meer alle afleveringen en media-aandacht rondom de inmiddels prestigieuze MKB Westland Partners Ondernemersprijs.

MVO Westland
Niet iedereen die wil werken in het Westland, heeft ook een baan. Werk hebben geeft niet alleen financiële zekerheid, maar werk geeft meer. Het maakt het leven leuker, het geeft ritme en je hoort ergens bij. MVO Westland kan samen met het Westlandse bedrijfsleven zorgen dat mensen met een uitkering weer aan het werk geholpen worden. De WOS zorgt voor de nodige aandacht voor MVO Westland en organiseert samen met MVO Westland activiteiten om regiogenoten en het bedrijfsleven te activeren.

Omroep West
WOS Media is sinds 2015 een samenwerking met Omroep West aangegaan. Doel is de nieuwsvoorziening in de regio samen beter en bestendiger te maken. De redactie van de WOS in ‘s-Gravenzande wordt versterkt met een redacteur/verslaggever van Omroep West, die voor beide omroepen zal werken. Op die manier is de WOS in staat meer nieuwsonderwerpen te brengen en kan West meer nieuws uit Westland en Midden-Delfland uitzenden. De samenwerking gaat verder dan alleen nieuwsvoorziening. Beide omroepen werken bij een aantal projecten ook samen op het gebied van radio- en televisieproducties en commercie.

Team Westland
Na 8 jaar kiest Team Westland voor een andere, eigen koers. Ze blijven klimmen, maar ze hebben een nieuwe uitdaging gevonden: de Tourmalet. Een berg met nóg meer historie dan de Alpe d’Huez. Een berg met nóg meer hoogtemeters. En daarmee een berg met nóg meer uitdaging. de WOS is al sinds jaar en dag mediapartner van Team Westland. We creëren enorm veel aandacht voor, tijdens en na de activiteiten van Team Westland zodat ze nog meer geld kunnen ophalen voor het goede doel.

Uitgeverij West Media
Uitgeverij West Media is uitgever van Het Hele Westland, Maassluise Courant, De Lierenaar, De Schakel MiddenDelfland, Hoekse Krant, Monsterse Courant, Rozenburgse Courant en Wateringse Krant/VELO Nieuws. Ze zijn een jonge uitgeverij van lokale en regionale huis-aan-huiskranten, met jarenlange ervaring en kennis met betrekking tot het maken van lokale nieuwsbladen. WOS Media heeft aandacht in al deze kranten voor haar programma's en activiteiten en West Media heeft de beschikking om het WOS-publiek te informeren over haar uitgaves. Ook vindt er bij een aantal projecten een commerciële samenwerking plaats.