advertentie TipTop
ZA 28 nov - ZO 29 nov
Expositie

Expositie Kunsthuis18: Ontrafel het mysterie

Van zaterdag 28 november tot en met zondag 17 januari 2021 exposeren Mark Olthoff, Funda Baysal en Corrie Nuijen- Bloem in Kunsthuis18 in Naaldwijk. De expositie 'Ontrafel het mysterie' omvat drie verschillende disciplines: fotografie, keramiek en schilderkunst.

Mark Olthoff
Mark is fotograaf en maakt verassende, intrigerende beelden die de toeschouwer verwonderen en raken. De beelden tonen meestal een incompleet verhaal of een onverwacht element waardoor de toeschouwer aangespoord wordt om zich af te vragen wat hij nou eigenlijk ziet en wat de betekenis ervan is. Marc heeft bij internationale wedstrijden tot nu toe 87 awards ontvangen voor 49 verschillende beelden.
Funda Baysal
Funda is een jonge keramiekkunstenaar die tevens onderzoek doet naar keramiek en keramische materialen. Zij ziet een eenvoudig mysterie in elementen van aarde, water en vuur.
Corrie Nuijen- Bloem
Corrie is kunstschilder. Ze haalt haar  inspiratie uit de natuur en mensen. Ze werkt graag met acrylverf, grote doeken en grote kwasten. Ook het  paletmes komt er regelmatig aan te pas.

Locatie: Kunsthuis18, Zuideinde 6, Naaldwijk
Tijd: elke zaterdag- en zondagmiddag 13.30 – 16.30 uur
Toegang gratis

Laat je reactie achter