advertentie KBITE
DI 02 mrt
Workshop / cursus

Digitale workshop Kennismaken met een levende tuin

Een levende tuin is een tuin waar dieren als vogels, vlinders en bijen graag komen. Hoe maak je van je eigen tuin of balkon zo'n paradijsje voor dieren en voor jezelf? Op dinsdag 2 maart geven Wendy Bakker en Anna Kreffer van Steenbreek Westland de digitale workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’

 Heb je nauwelijks groene vingers of ben je een beginnende tuinbezitter en wil je leven, groen en dieren in je tuin, dan is deze workshop bedoeld voor jou. Je krijgt tips, gaat samen met anderen een levende tuin ontwerpen en er is alle ruimte voor je vragen. Daarna kun je aan de slag in je eigen tuin of op je balkon.   
Steenbreek Westland Steenbreek Westland is een samenwerkingsverband van Natuurlijk Delfland en Bureau Bladkracht in opdracht van gemeente Westland en wil samen met zoveel mogelijk Westlanders werken aan een groene en gezonde leefomgeving.
De workshop ‘Kennismaken met een levende tuin’ is een initiatief van Stichting Steenbreek, IVN Natuureducatie, KNNV vereniging voor veldbiologie en Vogelbescherming.

Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Deelname gratis voor bewoners van Westland.
Aanmelden verplicht via email: steenbreekwestland@delfland.knnv.nl

Laat je reactie achter