advertentie Schoon Westland top

WOS

Acht appartementen in groot oud woonhuis

Het grote oude woonhuis aan de Naaldwijkseweg 169 in 's-Gravenzande wordt helemaal verbouwd. Er komen acht appartementen in.

Het college van B en W van Westland heeft daar een vergunning voor afgegeven. Het worden woningen in de sociale sector, huur of koop is op dit moment nog niet bekend. Ze hebben een woonoppervlak van 40 tot 44 m2. Volgens projectontwikkelaar Real Estate zijn de woningen bedoeld voor (lokale) starters, alleenstaanden en gescheiden personen.

De gemeente heeft de vergunning afgegeven, omdat er in Westland grote behoefte is aan sociale huurwoningen en goedkope koopwoningen.

Er komen op de benedenverdieping drie appartementen, elk met een eigen entree. Eveneens drie appartementen komen er op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping. Daar komen ook vier dakkapellen. De verdiepingswoningen hebben een gezamenlijke trapopgang.

Het complex beschikt verder over een gezamenlijke tuin, waar achterin ook dertien parkeerplaatsen worden aangelegd. Daarmee voldoet het project aan de parkeernormen, aldus de gemeente.


Laat je reactie achter