advertentie Westland Infra top

Regio15

Auto in bocht rechtdoor en ondersteboven het water in

Veel hulpdiensten waren zondagavond op de been in 's-Gravenzande nadat een personenauto ondersteboven in het water bij de Poelkade was terechtgekomen.

Een buurtbewoner is in het water gesprongen en heeft de bestuurder uit de auto gehaald. Na onderzoek in een ambulance, is de automobilist naar een ziekenhuis vervoerd. De politie is meegereden met de ambulance, vermoedelijk om een bloedafname bij de bestuurder te vorderen, meldt persbureau Regio 15.

Getuigen hadden gezien dat de auto vanuit de richting 's-Gravenzande over de Rijnvaartweg reed en in de bocht naar de Poelkade rechtdoor is gegaan. De auto ramde hierbij een paal uit de grond en is via de vangrail in het water beland.
Een duiker ging zoeken naar eventuele andere inzittenden. Er werd verder niemand aangetroffen. Vervolgens is de auto uit het water getakeld.

Scooters
Eerder op de avond, zo tegen half zes, knalden twee scooters op elkaar op de kruising van de Van Lennepstraat en de Rederijkerslaan in 's-Gravenzande.  Het ging om een scooter met daarop twee meisjes en een maaltijdbezorger op een scooter.
De twee meisjes zijn met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De maaltijdbezorger hoefde niet naar het ziekenhuis.

Laat je reactie achter