advertentie VEMO Lease top

Ivonne voor de deur van Iamo Baby in Bloei. WOS

Baby floating in Westland: 'Het gevoel van in de baarmoeder zijn komt terug'

Bubbelen is niet alleen lekker voor volwassenen, ook de allerkleinsten zijn er dol op.

Ivonne Bouthoorn uit Naaldwijk heeft al langer de wens om een onderneming met baby floating en massage in de regio te openen, want die is er nog niet. Over twee maanden is het wel zover, in de Dijkstraat in Honselersdijk.

Waar onlangs nog de fietsenwinkel van Vincent Vis zat, staan medio september vijf badjes en massagetafels klaar voor ukkies van 2 weken tot 9 maanden oud. Het badderen in het warme water heeft een therapeutische werking. "Het gevoel van in de baarmoeder zijn, komt weer terug", legt Ivonne uit. Maar ook voor de ontwikkeling van het kindje heeft een baby spa voordelen. "Je krijgt een beter slaapritme en het helpt tegen buikkrampen."

Het is 'Ivonne's liefde', en daar komen baby's van in bloei.

• Ivonne Bouthoorn

De verloskundige loopt ongeveer anderhalf jaar rond met plannen voor een baby floating in Westland. Nadat zij eerder aan de wiegstond van het Westlandse kraamzorgcentrum B-lief, volgt nu een nieuw avontuur. "Toen deze zaak leeg kwam te staan, ben ik zo brutaal geweest om contact op te nemen." Bij B-lief blijft ze de leidinggevende, en doet er straks Iamo Baby in Bloei naast.

Die naam Iamo Baby in Bloei heeft een diepere betekenis. "Amo betekent in het Esperanto liefde", verklaart Ivonne. "En de I is afgeleid van Ivonne. Dus het is 'Ivonne's liefde', en daar komen baby's van in bloei."

Laat je reactie achter