advertentie VEMO Lease top

Archief WOS

Bijna vier jaar cel geëist inzake overval op Monsters Kruidvat-filiaal

Tegen twee mannen die op 30 maart dit jaar betrokken waren bij een overval op het Kruidvat-filiaal in Monster, is een gevangenisstraf van bijna vier jaar (47 maanden) geëist.

Het ging in totaal om drie mannen, van wie er eentje nog steeds voortvluchtig is. Vrijdag diende voor de Haagse rechtbank de zaak tegen één van de twee binnendringers, een 22-jarige man, en de 25-jarige chauffeur van de auto waarin zij naar Monster waren gekomen.

De overval had grote impact op twee medewerksters van de winkel die, na bedreigd te zijn met een mes, vastgebonden werden achtergelaten.

Twee mannen waren iets na 7.00 uur met gezichtsbedekking op de winkel aan de Zeestraat binnengekomen. Personeel van een bakkerij aan de overkant van de straat zag de verdachten naar binnen gaan, en waarschuwde direct de politie.

Toch kon het drietal ontkomen. In het kader van hun opsporing werden enkele weken later camerabeelden getoond in het tv-programma ‘Team West’. De chauffeur en één de binnendringers konden uiteindelijk worden aangehouden. 

Laat je reactie achter