advertentie KBITE

Hoteliers Magchelina en Rob van der Valk beginnen een nieuw avontuur. WOS

Eerste paal Van der Valk-hotel in Den Hoorn geslagen

De bouw van het nieuwe Van der Valk-hotel in Den Hoorn is in volle gang. Het heien van 276 palen in de Harnaschpolder is begonnen.

Rob en Magchelina van der Valk gaan het nieuwe hotel samen leiden. Rob is de vijfde generatie hoteleigenaren. Het nieuwe pand biedt ruimte aan 142 kamers, tien vergaderzalen en 300 plekken in restaurant en bar. Het nieuwe pand wordt 38 meter hoog, goed zichtbaar vanaf de snelweg. 

De komst van het hotel is goed voor de werkgelegenheid en de familie mikt op gasten die op bezoek gaan in het gebied van Delft tot het strand. Zowel de zakenlieden als de recreanten die in de regio gaan fietsen en wandelen.

Tekst gaat verder onder de video. 

Het nieuwe hotel wordt heel duurzaam gebouwd, gasloos en er komen zonnepanelen op het dak. Van der Valk wil ook lokale producten gaan voorzetten en wil hiervoor samenwerken met zuivel- en vleesproducenten in de regio.

Het slaan van de eerste paal van een nieuw hotel viert de familie doorgaans met een groot feest. Nu kon dat niet vanwege het coronavirus. Daarom hebben de eigenaren een autodrive-in gehouden met een dj en konden de aanwezige vrienden en familieleden wensen en handtekeningen zetten op de eerste paal. Die zitten straks onder het nieuwe Hotel Delft A4.

De opening van staat gepland in september 2022.

Laat je reactie achter