advertentie VEMO Lease top

TikTok @browniesanddowniessgr

Brownies & Downies 's-Gravenzande scoort op TikTok

De terrassen mogen weer open en daar zijn ze bij Brownies & Downies in 's-Gravenzande héél blij mee.

Om het te vieren namen de werknemers  een TikTok-filmpje op, en dat was een grote hit. In vier dagen tijd is het filmpje op het sociale media platform al een miljoen keer bekeken. 

"Erg gaaf", vindt Stefan, die in het filmpje danst. Mede-danseres Lonneke wist nog niet dat de video zó vaak was bekeken. "Heel leuk", vindt ze. Stefan vindt het vooral leuk om een beetje beroemd te worden. Een bekende Westlander worden, ziet hij wel zitten. "Ja, sowieso, want ik kom uit Maasdijk."

In de coronatijd heeft het restaurant wel meer TikTok-filmpjes gemaakt. Ook Mitchell en Jasmijn hadden daarin een rol. Die zaten niet in het laatste filmpje, maar ze zijn wel érg blij dat de terrassen weer open mogen. "Fijn voor de mensen, die hebben er heel lang op gewacht op een terrasje. En wij vinden het ook fijn om weer gewoon te serveren", zegt Jasmijn. Voor Mitchell was de opening van de terrassen wel een blijde verrassing: "Ik vind het altijd heel erg leuk om mensen te helpen op het terras, zeker met mooi weer."

Laat je reactie achter