advertentie VEMO Lease top

WOS

Caroussel in winkelcentrum De Tuinen

Een grote verhuizing en dito verbouwing zetten de boel in het Naaldwijkse winkelcentrum De Tuinen weer aan het draaien.

Xenos is volop aan het verhuizen van de oude stek naar hun nieuwe plek aan het centrale plein in De Tuinen. De winkel komt in de ruimte waar voorheen kledingzaak Den Haan was gehuisvest. De verhuizing is deze week ingezet.

Lion Beddenshop bouwt een compleet nieuwe zaak in De Tuinen. Lion gaat groter wonen in de ruimte waar voorheen La Place was gevestigd. Dat laat winkelcentrummanager Huub Elders desgevraagd weten. "De ruimte is casco opgeleverd. Lion gaat er een geheel nieuwe winkel van maken. Er zijn bouwkundige aanpassingen gedaan. Er komen bijvoorbeeld nieuwe vloeren en er komt nieuwe verlichting. Als Mark Rutte groen licht geeft, kunnen de nieuwe zaken in maart opengaan,'' aldus Elders.

Over het grote vernieuwingsplan voor het Naaldwijkse winkelcentrum kan Elders later meer zeggen. Van leegstand is volgens hem geen sprake meer. Integendeel. "Het is passen en meten om de puzzelstukjes op elkaar te laten aansluiten.''


Update: De rechter heeft vanmiddag winkelketen Miss Etam failliet verklaard. Deze keten heeft ook een vestiging in De Tuinen. Wat het faillissement voor het Naaldwijkse winkelcentrum betekent, kan de winkelcentrummanager Elders nog niet zeggen. 

Laat je reactie achter