advertentie KBITE

Eerste aflevering podcast 'Van Faalhaas Naar Eindbaas': 3D printen in Maasdijk

Mammoetbotten voor een prestigieuze tentoonstelling in New York, ze worden geprint bij een bedrijf in Maasdijk, dat de grootste 3D-printer van de Benelux bezit. Dat vertelt Lennart van den Doel in de nieuwe podcastserie van Faalhaas Naar Eindbaas.

"Vanwege het prijskaartje van de machine heb ik flink getwijfeld om hem aan te schaffen, ik heb er een extra hypotheek voor moeten nemen. Uiteindelijk ben ik blij dat ik het toch gedaan heb, want ik mag meewerken aan de gaafste projecten. Zo komt de trofee die de winnaar van de Formule 1 Grand Prix die dit in Zandvoort gehouden zou worden uit mijn printer", aldus Van den Doel.

In deze nieuw podcastserie gaat programmamaker Maarten Stolk in gesprek met jonge ondernemers uit Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. De ondernemers vertellen hoe ze zijn gestart, waar ze tegenaan liepen en ze geven tips voor andere jonge ondernemers. De komende zeven weken komt er iedere vrijdagmiddag een nieuwe aflevering online. Beluister de eerste hieronder.

Laat je reactie achter