advertentie KBITE

Blijdschap in Maassluis nu de terrassen weer open zijn. WOS

Eerste terrasgasten Maassluis: We stonden hier al om 10 uur

De heropening van de terrassen, in combinatie met het zonnige weer, zorgde vanmiddag voor veel vrolijke gezichten in onze regio.

Stipt om 12.00 uur mochten de mensen een plaatsje uitzoeken. "We stonden hier al om 10 uur, we moesten op tijd zijn", zegt een vrouw op het terras bij café Pulp in Maassluis. Dat ze daarna nog twee uur moest wachten voordat ze haar drankje kon bestellen, maakte haar niets uit. "Ik heb er alles voor over, echt waar."

Ook een oudere dame op het terras heeft er zin in. "Ik ga limoncello drinken, een stevige borrel. Een goed begin van de woensdagmiddag, we gaan gewoon door."

Eigenaar Wiebe Kuipers is blij dat hij en zijn personeel weer aan de slag kunnen. "Het is een klein stapje, maar toch een in de goede richting. Ik kan niet wachten om eindelijk al mijn gasten weer te zien." Kuipers hield aanvankelijk rekening met een heropening op 1 juni. "Dus dit is een enorme meevaller, maar dat zorgde wel voor wat last-minute stress. We hebben hard gewerkt, maar alles staat klaar."

Laat je reactie achter