advertentie KBITE

De trekker eindigt midden in de showroom. WOS

Eigenaar geramde kledingzaak reageert nuchter: 'Wij gaan heel ver in onze parkeerservice'

Hij staat zaterdagmiddag nog te trillen op zijn benen, maar verder blijft Roland van Gulik van kledinghandel XL Bedrijfskleding er vooral koeltjes onder.

Het is net na lunchtijd als een beveiligingsbedrijf de melding krijgt dat bij XL Bedrijfskleding in Maasdijk het alarm afgaat. Er blijkt een trekker midden in het gebouw te staan, die dwars door de gevel is gereden. 

De compagnon van eigenaar Roland is als eerste aanwezig en kan zijn ogen niet geloven. De chauffeur in kwestie is tot aan het koffieautomaat in het pand gekomen. Al het glas ligt uit de gevel, kledingrekken zijn omver gereden en een deel van de constructie bungelt aan het plafond. 

'Erg ongemakkelijk'

"Blijkbaar is de man gestart, heeft zijn wagen in de drive gezet en gaf gas. Hij is niet eens hard het pand ingereden", blikt Van Gulik op het incident terug. Hij is vooral blij dat de chauffeur niet gewond raakte en noemt het voorval 'erg ongemakkelijk'.

Als vrienden en bekenden van het ongeluk horen, bieden zij Roland meteen hulp aan. "Een van mijn vrienden is aannemer en stond meteen op de stoep om te helpen. Straks komt een bekende om de boel met een container af te sluiten. Fijn om te merken dat dingen snel geregeld kunnen worden."

Anderhalf uur na de klap kan hij er zelfs al grappen over maken: "Wij gaan heel ver in onze parkeerservice, en dat is een beetje doorgeslagen."

Laat je reactie achter