advertentie VEMO Lease top

WOS

Eindelijk doeltjes voor Luuk, maar (nog) niet van de wethouder

Het is nu een jaar geleden dat Luuk uit Maasdijk zijn moment pakte in de gemeenteraad van Westland.

Hij haalde in de buurt ruim 50 handtekeningen op voor voetbaldoeltjes in zijn straat. Ondanks een toezegging van wethouder Leen Snijders, zijn ze er nog steeds niet. Reden voor oppositiepartij GemeenteBelang Westland om het vandaag dan maar zelf te regelen.

Drie partijleden en fractievoorzitter Remmert Keizer hadden de goaltjes binnen een kwartier in elkaar gezet, terwijl de gemeente al ruim een jaar bezig is om Luuk tegemoet te komen. Punt is namelijk, dat voetballen in het hofje voor overlast kan zorgen en een bal tegen auto's aan kan komen, aldus het college van B en W eerder.

Later kwam wethouder Snijders toch met een toezegging, maar tot op de dag van vandaag bleef het grasveld leeg. Vorige week stak GemeenteBelang Westland de koppen bij elkaar en vandaag zijn twee doeltjes neergezet. En heel sportief, de wethouder stond vrijdag ook op het grasveldje aan het Maasdijkse Van Innevelthof. Hij zei dat de doeltjes voorlopig blijven staan, en als er geen klachten uit de buurt komen, volgen er permanente exemplaren. 

Laat je reactie achter