advertentie VEMO Lease top

Archief WOS

Geen verandering in coronacijfers

Afgelopen dag zijn de coronacijfers van Westland, Maassluis en Midden-Delfland gelijk gebleven, meldt het RIVM in zijn laatste update.

Het aantal coronabesmettingen in Westland blijft dus staan 269. In Maassluis is sprake van 63 besmettingen en Midden-Delfland kent 19 inwoners die positief zijn getest op Covid-19.

De afgelopen maanden zijn 57 Westlanders in het ziekenhuis opgenomen met corona. Maassluis telt 20 corona-opnames en Midden-Delfland 4. Het officiële aantal coronadoden staat in Westland op 30 en in Maassluis op 4. Van Hoek van Holland worden geen aparte cijfers bijgehouden. In werkelijkheid is zeer waarschijnlijk sprake van meer sterfgevallen, omdat pas sinds begin deze week iedereen met coronagerelateerde klachten zich kan laten testen. 

Op dit moment is bij het Van der Valk-hotel in Nootdorp een teststraat neergezet. Vanaf morgen kun je ook in Naaldwijk terecht, tegenover het gemeentehuis aan de Laan van de Glazen Stad. Daarvoor moet je wel telefonisch een afspaak maken via 0800-1202, anders kom je er niet in. Woensdag openen testlocaties in Hoek van Holland en in Maassluis. 

Laat je reactie achter