advertentie Greve

Robert, Jos, Nikki, Jeroen en Niels in De Kuip. WOS

Harvest Road schittert in De Kuip

Na optredens van onder anderen Marco Borsato, The Rolling Stones en Metallica, was het dinsdag de beurt aan Harvest Road om De Kuip plat te spelen.

Deze week en volgende week komt het stadion van Feyenoord in Rotterdam met Live @ De Kuip-concerten. Door toeval kwam in de programmering een gat vrij, en werd de Westlandse rockband Harvest Road benaderd.

Vanwege corona geen volle tribunes en ook geen overvolle grasmat, maar dat maakte de sfeer er niet minder om. "Fantastisch, echt een onwijze eer om hier te mogen staan. We vinden het écht te gek", zei zangeres Nikki Born vlak voor de start van het anderhalf uur durende optreden.

Voor het concert waren geen kaartjes te koop; de band zelf heeft familie, vrienden, kennissen en trouwe fans uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De tafeltjes op het terras stonden op anderhalve meter afstand van elkaar, waardoor toch wel een intieme setting ontstond. "Echt heel gaaf, heel trots zijn wij op Nikki", reageren drie meiden op het optreden van hun vriendin. "Je ziet ook het plezier dat ze hebben in deze schitterende omgeving", vertelt een andere bezoeker. 

Harvest Road in De Kuip. WOS

Harvest Road zou eerder dit jaar - nu de band is verrijkt met zangeres Nikki Born - een debuutoptreden geven in poptempel 't Paard in Den Haag, maar het coronavirus maakte dat onmogelijk. Daarom is die show verplaatst naar 29 oktober. En toen kwam ineens de mogelijkheid om een concert in De Kuip te geven.

"Ik sta nog helemaal te shaken", laat Nikki meteen na afloop weten. "Zo gaaf, echt een droom die uitkomt."

Het podium in De Kuip. WOS

Laat je reactie achter