advertentie Greve

Gevulde terrassen op het 's-Gravenzandse Marktplein Fred van der Ende

Horeca kijkt vol genoegen terug op eerste terrasdag

Horecaondernemers in Westland hebben gisteren volop gebruik gemaakt van de openstelling van de terrassen.

Ronald van Gaalen, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland - afdeling Westland, zegt dat alles goed is verlopen. "Bij het ene terras was het iets drukker dan op het andere, maar het was gewoon top", laat hij weten. Ook het weer zat mee. 

Ook was het weer mogelijk om een hapje te eten in de restaurants. Per zaak mag er dertig man binnen zitten, vanaf 1 juli wordt dat opgeschroefd naar 100 man. "Een aantal restaurants heeft zelfs al twee shifts van 30 personen per keer kunnen draaien", weet Van Gaalen. Problemen hebben zich volgens de horecavoorzitter niet voorgedaan. "Wij zijn blij met deze start."

NON in de Lierse Hoofdstraat kon gisteren ook weer het terras openklappen. Daar stonden de tafeltjes rondom het muurtje van de Domkerk aan de overkant van de straat. 

Hoe verliep de opening in Maassluis?

Laat je reactie achter