advertentie KBITE

WOS

Jongens gestoken en geslagen met hamer bij beroving

Een aantal jongens is donderdagavond rond 19.30 uur beroofd op de Zoetermeerse Rijweg in Den Haag.

Dat meldt de politie.

Hierbij is een jongen gestoken en een andere jongen is geslagen met een hamer. De twee slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, zo weet mediapartner Omroep West.  

Een 16-jarige jongen uit Delft en een 15-jarige jongen uit Den Hoorn reden op hun scooter in natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder. Zij stopten bij een bankje aan een fietspad op de Zoetermeerse Rijweg toen opeens twee onbekende jongens op hen af kwamen, meldt de politie. Vervolgens beroofden de verdachten hen van meerdere persoonlijke eigendommen en werd een van de slachtoffers gestoken en het andere slachtoffer werd geslagen met een hamer.

De verdachten vertrokken daarna op de gestolen scooter in de richting van de wijk Vissen in Leidschenveen. De gewonde jongens zijn voor hun letsel naar het ziekenhuis gegaan en hebben inmiddels aangifte gedaan. De twee verdachten van de mishandeling zijn nog voortvluchtig. Volgens de politie zijn de twee daders licht getinte jongens van ongeveer 17 jaar oud. Ze droegen tijdens de beroving zwarte kleding en gezichtsbedekking.

Laat je reactie achter