advertentie VEMO Lease top

Always Kalanchoë/VidiPhoto

Kalanchoës fleuren terrassen op

Terrassen van restaurants en strandtenten in de regio zijn vandaag opgefleurd met kalanchoës.

De actie is een initiatief van 22 veredelaars en kwekers van kalanchoë in Nederland. Zij willen horecaterrassen in Nederland voorzien van duizenden vrolijke planten. Het initiatief is genomen in aanloop naar de opening van de terrassen komende woensdag.

Beach Club One in Hoek van Holland was een van de locaties waar de woestijnrozen - zoals de kalanchoë ook wordt genoemd - werden neergezet. Jim Schoenmaker van Maasluiden Potplanten uit 's-Gravenzande maakte een rondje door de regio. "Ontzettend blij dat de horeca nu eindelijk buiten weer open gaat. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we als lokale ondernemers elkaar helpen. We hopen op goed weer en volle terrassen", aldus Schoenmaker.

Zijn collega's van SV.CO gingen langs op de terrassen in de Lier en ’s-Gravenzande. "Ontzettend blij dat de horeca, na zo’n langetijd, buiten weer open gaat. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we lokale ondernemershelpen en we hopen op mooi weer en volle terrassen", zeggen Barri en Lisa namens het bedrijf.

Ook in Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg en Schagen zijn en worden horecaondernemers verrast met de plantjes.

SV.CO

Laat je reactie achter