advertentie VEMO Lease top

Pastoor Jaap Steenvoorden. WOS

Kerstnachtmis en -meeting te zien bij de WOS

De WOS komt rond de kerstdagen met extra tv-uitzendingen en een aangepaste programmering op de radio.

Omdat lang niet iedereen de kerstviering in de kerk kan bijwonen, laat de WOS een uitgebreide dienst zien. En je kunt kijken naar de jaarlijkse - dit keer aangepaste - kerstviering.

Donderdagavond, kerstavond, begint om 21.00 uur de kerstnachtmis. De opnames zijn gemaakt in de Sint Machutuskerk in Monster en worden geleid door pastoor Jaap Steenvoorden.

Op Tweede Kerstdag begint om 10.00 uur de kerstmeeting. Normaal gesproken in een hal in De Lier. Nu anders dan anders, maar wel met muziek, zang en gesproken woord. Onder meer door burgemeester Bouke Arends, dominee Van Berkel en diaken Ronald Dits. De uitzendingen zijn later ook terug te zien op WOS.nl en in de gratis WOS app.

Radio

Ook op de radio kun je op Eerste en Tweede Kerstdag terecht voor aangepaste uitzendingen. Ton Kolmeijer komt op beide dagen met een extra editie van Plusradio, tussen 7.00 en 12.00 uur. In de middag van 25 december zijn er gepresenteerde programma's te horen van Jeroen van der Kaaij, Daan Berg en Melvin Vermeer. 's Avonds om 20.00 uur op Eerste Kerstdag begint een extra uitzending van Gewijde Muziek met Wim van der Kruk. De uitzendingen volg je op 87.6 FM, via DAB+ of klik op de livestream.

Laat je reactie achter