advertentie VEMO Lease top

Kijk hier het nieuwe WOS-programma Kroegenpraat!

Jij kunt niet naar de kroeg, dus brengen wij de kroeg naar jou!

Dat is de gedachte achter het nieuwe WOS-programma Kroegenpraat. Twintig jongeren - verdeeld in duo's - mogen daarin eindelijk weer eens een keer op een barkruk aan de stamtafel gaan zitten om hun ongezouten mening te geven. Allemaal coronaproof, natuurlijk. Kijk hier de eerste aflevering!

In deze saaie coronatijd kunnen we allemaal wel een beetje ontspanning en vermaak gebruiken, vindt de WOS-jongerenredactie. Daarom krijgen onze duo's allerlei vragen en stellingen voor hun kiezen, die één ding gemeen hebben: ze zijn niet al te serieus. Om een paar voorbeelden te geven: "Een Westlands accent is écht niet sexy", "Wat zou je doen als je 24 uur onzichtbaar zou zijn?" of levensvragen als: "In een volle Dixi omgeduwd worden of alle lichten in jouw huis zijn een jaar lang stroboscopen?"

Kroegenpraat is vanaf 8 april elke donderdag vanaf 17.00 uur te zien bij de WOS op YouTube en vanaf 19.00 uur op WOS TV. Het programma is opgenomen in Café 't Hof in Honselersdijk en is geproduceerd door Brance Media.

Over de WOS-jongerenredactie

De WOS-jongerenredactie is opgericht in maart 2020 en heeft als doel jongeren meer te betrekken bij lokaal nieuws en lokale cultuur. Dat doet ze door nieuwsitems te produceren vanuit het perspectief van jongeren en programma's te maken die aansluiten bij de doelgroep.

Laat je reactie achter