advertentie VEMO Lease top

Harry Noordhof

Kruithof vertrekt bij Excelsior Maassluis

Stephan Kruithof neemt na dit seizoen afscheid bij voetbalclub Excelsior Maassluis.

De 28-jarige middenvelder vertrekt na acht seizoenen in de Maassluise hoofdmacht naar sportclub Feyenoord. In zijn periode op sportpark Dijkpolder was hij betrokken bij meerdere prijzen, zoals de titel in de topklasse en het algeheel amateurkampioenschap.

"De keuze om bij Excelsior Maassluis te komen voetballen is misschien wel een van mijn beste beslissingen in mijn leven geweest", zegt Kruithof. "Ik heb er zowel binnen als buiten het veld een fantastische tijd gehad en heb er veel mensen leren kennen die inmiddels echte vrienden van me zijn geworden. Toch was ik toe aan iets nieuws en heb ik gekozen om terug te gaan naar de club, waar ik ook al elf jaar in de jeugdopleiding heb gespeeld."

Plank blijft wel

Trainer Dogan Corneille kan volgend seizoen wel beschikken over Devin Plank. Het 19-jarige jeugdproduct heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Eerder zegden ook Kevin Ringeling, Kevin Dercks, Redouan Omar Ouali, Vincent van den Berg, Nino van den Beemt en doelman Jean-Paul van Leeuwen toe langer bij Excelsior Maassluis te blijven.

Laat je reactie achter