advertentie KBITE

WOS

Linda op roadtrip met omgebouwde bestelbus

De Naaldwijkse Linda Groenewegen staat te popelen om de weg op te gaan met de door haar zelf ingerichte bus.

Deze zomer gaat ze door Europa reizen en overnachten in haar creatie op wielen. “Het plan is om lekker door Europa te trekken, de zon achterna. Er is niet echt een duidelijk plan, we kijken wel welke avonturen we beleven!”

Eerder was Linda al met een camper op vakantie geweest, maar dat was nog niet genoeg. "Ik wilde echt een eigen camper bouwen, dan kan ik de indeling helemaal zelf bepalen. Deze bus heb ik gevonden via Marktplaats, helemaal gestript en daarna opgebouwd!"

Hoewel de coronamaatregelen waarschijnlijk de hele reis nog van kracht zullen zijn, laat Linda zich daardoor niet afstoppen: “Het advies is natuurlijk in Nederland blijven, maar door de juiste voorschriften te respecteren kun je op pad. Dat betekent testen, testen meenemen, goed op je gezondheid letten en net als in Nederland: geen gekke dingen doen. In de bus is het dan gewoon veilig voor ons!”

Op de vraag wat ze onderweg het meeste gaat missen, hoeft ze niet lang na te denken. “Dat primitieve leven in zo’n busje vind ik geen probleem, maar het is afzien dat ik mijn broer, vader en vriendinnen lange tijd niet ga zien. Dat wordt veel facetimen.”

Laat je reactie achter