advertentie Boekestijn

MSR

Maassluise Sportgala voor tweede keer in successie geschrapt

Het Maassluise Sportgala kan aankomende winter opnieuw niet doorgaan vanwege de ongelijkheid die is ontstaan door de coronapandemie.

Dat is dinsdag aangekondigd door de Maassluise Sport & Recreatieraad. Die stelt dat niet alle sportverenigingen afgelopen jaar in de gelegenheid zijn geweest hun normale sportprogramma uit te voeren. Dat hing af van welke sport het betrof, zo werd overwogen. Net voordat de pandemie uitbrak in 2020, is het laatste gala gehouden.

Verder zijn de huidige commissieleden gestopt. "Na ruim tien jaar het Sportgala georganiseerd te hebben, was het tijd om de lier aan de wilgen te hangen", zo luidt de verklaring. Dit betekent dat de Maassluise Sport- & Recreatieraad vrijwilligers zoekt om het Sportgala 2022 in 2023 te organiseren. En, zo redeneren de vertrekkers, "ieder nadeel heb zijn voordeel", want de nieuw te vormen commissie heeft tijd genoeg om zich in te (laten) werken.

Wie er voor voelt om de Commissie Sportgala nieuw leven in te blazen, kan contact opnemen met Hanneke Volker via e-mailadres sportgala.msr@gmail.com. Zie ook www.msrmaassluis.nl

Overigens wordt dit jaar op 11 november wel de 9e Vopak Sportstimuleringsprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar de thai- en kickboksclub Fighting4All en Oldstars Walking Football Excelsior.

Hanneke Volkert van de Maassluise Sport & Recreatieraad vertelt bij Maarten in de Middag over de afgelasting

Laat je reactie achter