advertentie KBITE

Toen er nog gevoetbald werd. Archieffoto WOS

Merendeel spelers FC 's-Gravenzande blijft club trouw

Voetbalclub FC 's-Gravenzande heeft de selectie voor volgend seizoen nagenoeg rond.

Het grootste gedeelte van de spelers blijft de club trouw. Eerder werd alleen het vertrek van Bas de Brabander naar Sportclub Monster gemeld. Deze week zijn ook de contracten met de laatste spelers verlengd. Onder andere Sander Koeleman heeft een langer verblijf toegezegd. De middenvelder hoopt dit seizoen nog zijn 250ste wedstrijd in de hoofdmacht te kunnen spelen.

Ook Bram Sommeling en Wessel Vijverberg verlengen hun verblijf. Eerder werden de contracten van Yuri Westhoff, Daan van Unen, Jorik Koppers, Casper Zwaanswijk, Ruben Hagen, Thierry Wortelboer, Roy Vermolen Twan van Meerten, Frank Broos, Jan Verduijn, Jurrian Jouvenaar, Rick Boers, Ardi Luijendijk, Pascal Broch, Yordi Klepke, Dennis van Rijn, Scott van de Graaf, Patrick Triep, Daniel Kumic, Stefan Bruin en Thom Groenewegen al verlengd.

Calvin Tureaij blijft bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis is ook al druk bezig met het seizoen 2021/22. Deze week kon het melden dat Calvin Tureaij bij de club blijft.  De 19-jarige talentvolle vleugelverdediger uit de eigen jeugdopleiding stroomde afgelopen zomer vanwege zijn goede ontwikkeling door vanuit Jong Excelsior Maassluis naar de A-selectie. Ook bij de selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille maakt Tureaij een prima ontwikkeling door, maar is het vanwege het stilleggen van het seizoen nog niet tot een officieel debuut gekomen.

Laat je reactie achter