advertentie KBITE

Signbiblio

Milieustraat Maassluis alleen open op afspraak

Wie vanaf komende week zijn of haar afval wil wegbrengen bij de milieustraat in Maassluis, moet eerst een afspraak maken.

De milieustraat aan de Heldringstraat was ongeveer twee maanden dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Zoals eerder aangekondigd kunnen mensen er vanaf dinsdag weer terecht. Maar op de bonnefooi binnenrijden kan dus niet, blijkt nu.

Een afspraak maken moet via de website van de gemeente. Inwoners krijgen ongeveer 10 minuten de tijd om hun afval weg te gooien. De milieustraat is open van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Om  overlast door extra verkeersdrukte tegen te gaan, is het  alleen mogelijk vanaf de kant van de Elektraweg naar de milieustraat te rijden. Daarnaast wordt voor wachtende bezoekers een opstelplaats gemaakt.

De milieustraat is alleen open voor inwoners en bedrijven uit Maassluis zelf. Inwoners moeten daarom een geldig identiteitsbewijs én een recent poststuk op een adres in Maassluis kunnen tonen. Daarnaast moeten zij de bevestiging van de afspraak tonen. Medewerkers van bedrijven hebben alleen toegang als zij hun bedrijfsadres binnen de gemeente Maassluis kunnen aantonen met een recente inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Laat je reactie achter