advertentie VEMO Lease top

WOS

Monsternaar mishandeld en beroofd van auto

Een 28-jarige man uit Monster is donderdagavond mishandeld en beroofd van zijn auto op de Van der Kooijweg in de Rijswijkse Hoekpolder. Daarbij werd hij een aantal keer gestoken.

Het slachtoffer had omstreeks 20.00 uur op de parkeerplaats aan de Uithoflaan in Den Haag afgesproken met een kennis. Deze kennis was samen met nog een man naar de afspraak gekomen. De drie mannen gingen met de zwarte Volkswagen Golf van het slachtoffer rijden en maakten een tussenstop bij het crematorium/begraafplaats aan de Ockenburghstraat. Daar hebben zij tussen 20.15 uur en 21.30 uur gestaan.

Omstreeks 22.45 uur kwamen zij aan op de parkeerplaats aan de Van der Kooijweg in Rijswijk waar de twee zich plotseling tegen het slachtoffer keerden. Zij mishandelden hem, waarbij hij een aantal steekverwondingen opliep, waarna de twee lichtgetinte verdachten er in de auto van het slachtoffer vandoor gingen.

De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen de drie mannen op de parkeerplaats bij de Uithof of in de omgeving van de Van der Kooijweg hebben gezien. Neem dan contact op met de districtsrecherche Westland-Delft via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Laat je reactie achter