advertentie Westland Infra top

WOS

Nieuw mini-festival bij Theater Koningshof

Toch nog een klein festivalletje pakken aan het einde van deze zomervakantie? Het kan bij Theater Koningshof in Maassluis.

Daar werd woensdagavond Parklif/ve geopend. Tot en met zondag zijn daar verschillende optredens te zien voor een diverse doelgroep. Woensdagavond mochten de rapcursisten van Quardin het festival aftrappen. De rappers hebben de hele zomer geoefend in Theater Koningshof.

Naast de hiphopavond is er ook nog een comedyavond (donderdag), vertelvoorstellingen voor de allerkleinsten (vrijdag), workshops en klassieke muziek (zaterdag). Zondag sluit Koningshof af met een 'Lazy Sunday'. "Met mooie muziek, activiteiten, kraampjes, een wijnproeverij en ook voor kinderen van alles te doen", vertelt directeur Wim Staessens.

Omdat het festival kleinschalig en buiten is, hoeven mensen die komen geen test- of vaccinatiebewijs te laten zien. "Alles is op anderhalve meter afstand", voegt Staessens toe. Hij is blij dat er toch nog leven in de brouwerij is bij het theater, ondanks corona. "Het is ook weer een manier om weer eens bij te praten over de zomer, maar ook om vooruit te kijken naar september, over wat we samen weer voor leuks gaan proberen te doen."

Laat je reactie achter