advertentie Boekestijn

Ende Media

Nieuweweg Honselersdijk weer dicht

Opnieuw gaat de Nieuweweg in Honselersdijk dicht, nu voor doorgaand verkeer tussen Honselersdijk en de Rolpaal.

Er wordt ter hoogte van Diesel Service West een betonnen brug aangelegd en zo'n 26 meter damwand vervangen. Ook wordt een bestaande damwand over een lengte van twee keer 15 meter opgehoogd en de weg over een lengte van zo'n 65 meter aangepast. Maandag 20 september starten de werkzaamheden. Tot zondag 10 oktober is er dan geen doorgaand verkeer mogelijk.

Van 11 oktober tot en met vrijdag 26 november is er een halve rijbaanafzetting, waarbij het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. Van 27 november tot 12 december is er weer een volledige afsluiting, waarna er van 13 december tot en met 9 januari weer één rijbaan beschikbaar is. Tot slot is er van 10 januari tot en met 18 februari opnieuw een volledige afsluiting.

In de periodes met een volledige afsluiting wordt ook de busroute van lijn R456 omgeleid. Hierbij komen de haltes Nederhof en Nieuweweg te vervallen. Er wordt dan een extra tijdelijke halte op het terrein van Royal FloraHolland geplaatst nabij de Hofstraat ter hoogte van de ingang naar de Strijplaan.

Laat je reactie achter