advertentie ALS Westland

On Track aflevering 7: Ferry Koestering

Aangezien muzikanten geen podium meer hebben om op te treden, en onze streek veel jong muzikaal talent kent, maakt de WOS de achtdelige serie On Track.

In elke aflevering gaan we langs bij een lokale artiest die met zijn of haar muziek flink aan de weg naar succes timmert. Je leert de muzikant zowel persoonlijk als muzikaal kennen, want iedereen heeft een eigen verhaal bij de muziek die wordt gemaakt.

In aflevering zeven zijn we bij Ferry Koestering uit 's-Gravenzande, beter bekend als de zingende dj. Volgens Ferry is feesten zijn lust en zijn leven, en daar vertelt hij met een grote glimlach over. "Je kunt mij echt op ieder tijdstip van de dag wakker maken voor een feestje, daar leef ik echt voor. Het gevoel dat je mensen kan opzwepen en mee kan nemen in de muziek geeft mij een grote kick", aldus de rasentertainer.

Omdat optreden alles voor Ferry betekent, valt de coronacrisis hem dan ook erg zwaar, zo legt hij uit: “Kijk, in het begin weet je nog niet wat je te wachten staat, maar niemand had verwacht dat het zo lang zou duren. Maar ik moest toch iets anders verzinnen aangezien dit mijn enige inkomstenbron is, en daarom heb ik mijn presentatieskills weer van zolder gehaald. Ik ben bedrijfsvideo’s gaan presenteren en commercials voor hen gaan maken. Zo was ik vorige week te zien op prime time televisie. Dat zoiets dan goed uitpakt, maakt me dan erg blij en verzacht de pijn van het niet kunnen optreden een beetje.

Hoe Ferry is begonnen met optreden en wie zijn grootste inspiratiebron is, zie je in de zevende aflevering van On Track.

Jongerenredactie
Deze serie wordt gemaakt door de WOS-jongerenredactie. Die is in maart 2020 opgericht en heeft als doel jongeren meer te betrekken bij lokaal nieuws en de lokale cultuur. Dat doet ze door nieuwsitems te produceren vanuit het perspectief van jongeren en programma's te maken die aansluiten bij de doelgroep.

Laat je reactie achter