advertentie Boekestijn

Senc Senc Senc

Ook Senc Senc Senc kan niet doorgaan

Het afsluitende festival van het strandseizoen in Hoek van Holland, Senc Senc Senc, kan dit jaar niet doorgaan.

Het muziekfestival bij Beachclub Royal zou eigenlijk aanstaand weekend plaatsvinden, maar kan onder de huidige coronaregels niet doorgaan. "Een enorm bittere pil, want de afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om het evenement voor te bereiden. We zijn net zo diep teleurgesteld als jullie en willen iedereen bedanken die de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt aan het voorbereiden van het festival", laat de organisatie weten op Facebook.

De organisatoren hadden nog een kleine hoop dat de UnMuteUs-demonstratie zou zorgen voor een verlichting van de maatregelen, maar dat is niet het geval. De demonstranten wilden graag dat festivals weer vanaf 1 september door konden gaan met meer dan 750 personen, in plaats van per 19 september zoals nu op de planning van het kabinet staat. Ook de organisatie van Senc Senc Senc liep mee in het protest. 

Iedereen die een kaartje voor het festival had gekocht krijgt het geld teruggestort op de rekening. Voor nu gaan alle ballen op volgend jaar: "Wij zijn Senc en zullen harder dan ooit terugkomen. Tot volgend jaar!", sluit de organisatie af op Facebook.

Organisator Bombastic vertelt teleurgesteld over de afgelasting

Laat je reactie achter