advertentie Boekestijn

Archief WOS

Peter Duijsens opnieuw lijsttrekker van Westland Verstandig

De huidige fractievoorzitter van Westland Verstandig, Peter Duijsens, is door de leden van de partij gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.


Dit laat het bestuur van de lokale partij in een persbericht weten. Westland Verstandig is ontstaan uit een actiegroep die zaken radicaal anders wilde aanpakken.
Peter Duijsens vindt het een eer dat de leden hem weer de geschikte persoon vinden om de ambities voor een beter Westland te gaan beetpakken.

''Er is een hoop werk aan de winkel", zegt  Duijsens en -zo vervolgt hij-: "Westland Verstandig wil snel de Westlandse vraagstukken, zoals starterswoningen, seniorenwoningen, wegenstructuur, leefomgeving, beter welzijn, meer groen, dorpsvoorzieningen op een goede en kordate wijze aanpakken. Dat gebeurt nu niet. Vaak worden vele mooie woorden gesproken, maar niets gedaan."
"We willen ook dat de gemeente er meer voor haar inwoners is. Een goed bestuur luistert eerst en besluit daarna en niet andersom. Ook gaat er te veel fout op vele gebieden waarvoor onze inwoners moeten betalen en hun leefomgeving zien verslechteren", aldus Duijsens.

Laat je reactie achter