advertentie KBITE

WOS

Poeldijker beroofd en mishandeld in Rijswijk

Een 21-jarige Poeldijker is zondagavond op de Lindelaan in Rijswijk mishandeld na een beroving.

Het slachtoffer had omstreeks 22.30 uur op de Burgemeester Elsenlaan afgesproken bij de tramhalte ter hoogte van Generaal Spoorlaan met een potentiële koper van draadloze oordopjes. Het contact was tot stand gekomen via een bekende van het slachtoffer.

De Poeldijker overhandigde de oordopjes aan de man om ze te laten zien. Vervolgens rende deze ermee weg. De Poeldijker reed toen op zijn scooter achter de vluchter aan in de richting van het Rijswijkse Bos. Daar haalde hij de man in en probeerde hij de oordopjes terug te bemachtigen. Hierbij werd de Poeldijker door de dief hard in zijn gezicht geslagen en getrapt. Vervolgens rende de dief met de buit in onbekende richting weg.

Het slachtoffer moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn verwondingen. De bekende van het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Rijswijk, is aangehouden voor betrokkenheid bij deze 'diefstal met geweld'.

Signalement
De man die het slachtoffer heeft beroofd en mishandeld zou een donkergetinte man zijn, rond de leeftijd van 20 jaar. Op het moment van de beroving droeg hij een rood T-shirt.
De politie is op zoek naar getuigen op of rond de Burgemeester Elsenlaan/Lindelaan in Rijswijk rond het genoemde tijdstip. Wie mogelijk meer weet van deze diefstal met geweld, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

Laat je reactie achter