advertentie KBITE

archieffoto Regio15

Politie beëindigt illegaal feest in Naaldwijk en De Lier

De politie van bureau Westland heeft vannacht een einde gemaakt aan zeker twee illegale feestjes: in Naaldwijk en De Lier.

Het feest aan de Korenbloem in Naaldwijk werd rond 23.45 uur beëindigd. Er waren ongeveer dertig personen in het pand. Alle aanwezigen kregen een bekeuring voor het overtreden van de coronaregels.

In een bedrijfspand aan de Hooflaan in De Lier bleken zo'n vijftig á zestig personen aanwezig te zijn. Alle aanwezigen zijn geregistreerd en krijgen een waarschuwing.  "Volgens aanwezigen is het al weken lang daar ieder weekend gaande en is het een wonder dat ze nu pas gepakt worden", meldt fotopersbureau Regio15.

's-Gravenzande

De politie heeft dit weekend haar handen vol aan illegale feesten. In de nacht van vrijdag op zaterdag grepen agenten in bij een illegaal feest in een bedrijfspand aan de Kwekerslaan in 's-Gravenzande. In het pand werd door de politie een groep van ongeveer 25 jongeren aangetroffen.  Bij het zien van de politie vluchtte meer dan de helft van de groep een kassencomplex in. De politie heeft uiteindelijk aan een aantal een boete uitgedeeld voor het niet naleven van de coronavoorschriften.

Laat je reactie achter