advertentie VEMO Lease top

Politiebureau Westland

Politie haalt 'oude bekende' meermaals uit het gras in Maasdijk

Een man in Maasdijk is op de bon geslingerd voor openbaar dronkenschap en iets later opgepakt voor diefstal.

De politie kreeg vrijdagochtend een melding van een onwel persoon, die in het gras lag onder aan de maasdijk. De man, inmiddels door dienders wakker gemaakt, bleek een oude bekende van de politie. Nadat hij de slaap uit zijn ogen had verwijderd, werd hij met een bonnetje openbare dronkenschap, weggestuurd.

Enige uren later, kreeg de politie te horen dat er een diefstal was ontdekt bij de supermarkt in Maasdijk. Daar waren twee kratten bier gestolen. Het signalement kwam overeen met de man die de agenten eerder die ochtend hadden wakker gemaakt. Echter bleek de man op dat moment onvindbaar. 

Na het telefoontje met de officier van justitie voor een aanhouding buiten heterdaad, kreeg de noodhulp een melding. Aan de Maasdijk lag een man in het gras te slapen. Deze man zou onder invloed zijn van alcohol en hij zou twee kratten bier bij zich dragen. Het was dezelfde man als in de ochtend. De verdachte werd meegenomen naar het bureau. Door de recherche wordt hij gehoord voor de diefstal. Daarna zal de officier van justitie de strafmaat beslissen.

Laat je reactie achter