advertentie VEMO Lease top

Pixabay

Regio: geen nieuwe ziekenhuisopnames of overledenen door coronavirus gemeld

Er zijn van zondag op maandag geen regiogenoten met een coronabesmetting opgenomen in het ziekenhuis, ook zijn er geen nieuwe overlijdensgevallen van Westlanders, Maassluizers of Midden-Delflanders die het coronavirus hadden gemeld bij de GGD's.

Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het RIVM. Daarmee blijft het totaal aantal regiogenoten dat in het ziekenhuis ligt of lag staan op 66: 48 uit Westland, 14 uit Maassluis en 3 uit Midden-Delfland. 21 Westlanders zijn sinds de uitbraak van het virus overleden aan de gevolgen ervan, net als 2 Maassluizers.

In de voorbije 24 uur is het virus wel bij officieel vastgesteld bij 3 inwoners van Westland en 2 van Maassluis. Daarmee komt het totaal op 262 (Westland: 206, Maassluis: 43, Midden-Delfland: 13). Het werkelijk aantal mensen dat het virus heeft (gehad) ligt overigens vele malen hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Wel is de testcapaciteit begin deze maand verhoogd.

Het RIVM houdt geen specifieke cijfers bij van Hoek van Holland, dat valt onder de gemeente Rotterdam. Ook is onbekend hoeveel mensen inmiddels zijn genezen.

Copy: Coronagevallen regio Westland
Infogram

Laat je reactie achter