advertentie VEMO Lease top

Remmert Keizer (GBW)

Remmert Keizer opnieuw lijsttrekker

Remmert Keizer is door de leden van Gemeentebelang Westland aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadverkiezingen in maart 2022.

"Hij heeft de afgelopen jaren steeds laten blijken door zijn scherpe politieke instinct en no-nonsense aanpak in staat te zijn veel goeds te doen voor de inwoners van Westland. Dat mensen zijn aanpak waarderen, blijkt wel uit het feit dat GBW Westland steeds meer mensen weet te trekken die de partij ondersteunen, die meedenken en meewerken", aldus een verklaring die de partij maandag naar alle leden en sympathisanten van GBW heeft gestuurd.

Keizer gaat op voor zijn zesde verkiezingsstrijd. Daarvan was hij vijfmaal lijsttrekker en eenmaal lijstduwer, maar die keer werd hij met voorkeurstemmen in de raad verkozen.  "We hebben veel zaken in onze gemeente goed op orde, maar er zijn ook nog dingen die beter kunnen. Beter móeten. En die uitdaging ga ik graag weer aan", laat Keizer weten.

Een selectiecommissie gaat nu aan de slag met het samenstellen van de complete lijst. Volgens  Keizer moet dat een mix worden van vernieuwing en ervaring.

Laat je reactie achter