advertentie VEMO Lease top

PR Savanna

Savanna Festival afgeblazen

De tweede editie van het Savanna Festival, die op zaterdag 11 september gehouden zou worden bij De Wollebrand in Honselersdijk, is afgeblazen.

Dat heeft de organisatie begin woensdagavond op haar Facebookpagina bekendgemaakt. Het besluit is genomen naar aanleiding van de jongste coronamaatregelen van de regering. “Wij begrijpen dat jullie teleurgesteld zijn en voelen daarin met jullie mee. Binnen twee weken ontvangt iedereen die een ticket heeft een e-mail met verdere informatie over restitutie, behoud van tickets etc. Wij hopen dat jullie ons even de tijd willen geven om alles op een rijtje te zetten”, zo staat er.

De organisatie zegt nog druk in overleg te zijn met de gemeente Westland, artiesten en leveranciers. Gehoopt wordt zo snel mogelijk een alternatieve datum aan te kunnen bieden.

"In de afgelopen maanden hebben we dag en nacht gewerkt om Savanna Festival tot een groot succes te maken. Tot op het laatste moment zijn we doorgegaan met de voorbereidingen, maar afgelopen vrijdag kregen we de mokerslag te verwerken. Het is niet mogelijk om Savanna Festival af te schalen naar 750 mensen. Dit betekent dat we genoodzaakt zijn het evenement te annuleren", zo luidt de verklaring.

Laat je reactie achter