advertentie Greve

WOS

Tijdelijke sportschool op Lierse ijsbaan

Op het ijsbaanterrein aan de Veilingweg in De Lier is op tweede pinksterdag een tijdelijke sportschool van start gegaan onder de naam Outdoor Gym Westland.

Deze open tent is een initiatief van WestCoastGym uit Monster en het Lierse Rob's Health Centre. De sportscholen mogen er drie maanden blijven zitten.

De ruim 500 vierkante meter overkapte ruimte is volledig ingericht met krachtapparatuur en cardio-apparaten. Er zullen ook groepslessen worden gegeven. De leden van beide sportscholen kunnen er gratis terecht. Anderen kunnen ter plekke lid worden van de tijdelijke sportschool.

In verband met de hygiëne is men verplicht zelf een  handdoek mee te nemen, want er is geen mogelijkheid deze te huren. Verder is er geen toilet of kleedruimte aanwezig op de locatie. Evenmin zijn er kluisjes of een andere mogelijkheid om waardevolle spullen in te leveren.
De ondernemers zijn op hun hoede. "Het RIVM en de handhaving zullen veel komen controleren, dus blijf niet hangen", waarschuwt Outdoor Gym Westland. De regels zijn strikt: geen losse lessen, geen proeflessen en er is ook geen mogelijkheid om vriend of vriendin een keer mee te nemen.

Laat je reactie achter