advertentie KBITE

Regio 15

Uitslaande brand in voormalig kassencomplex Naaldwijk

In een voormalig kassencomplex aan de Opstalweg in Naaldwijk heeft woensdagochtend sinds 04.30 uur een grote brand gewoed.

De vlammen sloegen boven de glazen daken van het tuinbouwbedrijf op het terrein van Jan Olsthoorn uit. De brandweer is met verschillende eenheden uitgerukt. Omstreeks 06.15 uur gaf de brandweer aan de brand onder controle te hebben. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Volgens een woordvoerder van de brandweer is het deel van het kassencomplex waar de brand woedt, nu vooral in gebruik als opslagplek. Wat er gestald wordt, is niet bekend. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De brandweer heeft een drone ingezet om een overzicht van de ontwikkeling van de brand te krijgen.

De brandweer heeft het vuur vanaf meerdere kanten met tankautospuiten bestreden.

Omstreeks 06.15 uur gaf de brandweer het signaal 'brand meester.' Volgens een woordvoerder van de brandweer valt de schade aan de buitenkant van het complex mee. De brandweer is bezig met nablussen en ventileren, maar verwacht dat dat vanwege de grootte van het complex wel even zal duren. Ook heeft de brandweer metingen verricht in de omgeving, maar daarbij zijn geen gevaarlijke stoffen aangetroffen.

Laat je reactie achter