advertentie Schoon Westland top

Van welk verkeerslicht word jij blij (of juist niet)?

De WOS doet onderzoek naar de verkeerslichten in Westland, Maassluis, Midden-Delfland en Hoek van Holland.

We zijn op zoek naar het verkeerslicht dat de meeste ergernis oproept of het meest onnodig is. Aan de andere kant willen we ook graag weten met welk verkeerslicht je juist blij bent, omdat het de verkeerssituatie enorm heeft verbeterd. Een kleine twee weken geleden plaatsten we daarover een bericht, dat al vele reacties kreeg.

Slechte doorstroming

Stemtopper is op dit moment het verkeerslicht bij de molen in Monster. Tientallen mensen vinden dat de doorstroming hier ronduit slecht is. "Te lange wachttijd en te kort op groen. Het verkeerslicht reageert niet op het aanbod", schreef een van de melders. Ook het verkeerslicht aan de Galgeweg in Naaldwijk roept bij veel mensen ergernis op. "Een rotonde zou de doorstroming verbeteren", is het idee.

Stem of voeg toe

Heb jij nou ook zo'n verkeerslicht waar je regelmatig langsrijdt, maar waarvan je denkt dat de afstelling wel wat beter kan? Of ken jij een locatie waar ooit een verkeerslicht is geplaatst dat een hoop ongelukken voorkomt? Zet die dan op onderstaande kaart! We horen vooral graag je mening over verkeerslichten in Maassluis, Midden-Delfland en Hoek van Holland. Stemmen op plekken die al zijn aangedragen door anderen kan natuurlijk ook.

LET OP:  lees je dit via onze app, dan zie je mogelijk geen kaart hieronder. Klik dan op deze link. De kaart opent dan in een nieuw venster in je browser.

Laat je reactie achter