advertentie VEMO Lease top

De selectie van Ondo vierde in 2020 het kampioenschap in de zaal. WOS

Veel jeugdactiviteiten tijdens jubileum Ondo

Hoewel een groots feest nu niet mogelijk is, laat korfbalvereniging Ondo het 60-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan.

De club uit 's-Gravenzande werd opgericht op 28 april 1961. Afgelopen woensdag was dat precies 60 jaar geleden. Dat werd gevierd met de Ondo Jubileum Dagen; ofwel vijf dagen met allerlei activiteiten.

"We hebben veel gedaan. Vooral voor de jeugd natuurlijk, want die mogen volop sporten. Zij wel", weet bestuurslid Frank Stout. "Op Koningsdag was er een schutterstoernooi. Ondo is natuurlijk de grootste korfbalvereniging van het Westland, met de meeste jeugd. Dus het was superdruk." Maar daar bleef het niet bij. "We hebben een clinic gehad van Korfbal League-spelers, er was een onderling partijtje voor de senioren tot 27 jaar en vanavond hebben we nog een quiz voor de leden van Ondo. Die gaat over de geschiedenis en heden van de club."

Stout kijkt terug op een mooie week. "Natuurlijk hadden we liever een groot feest gehad, maar dat is niet mogelijk. We gaan dit later in het jaar dunnetjes overdoen."

Beluister het gesprek met Frank Stout bij het Weekend Magazine:

Laat je reactie achter