advertentie VEMO Lease top

WOS

Veel vuurwerk ondanks verbod

De regio heeft een relatief rustige nieuwjaarsnacht achter de rug.

Omdat er geen grote feesten waren om jongeren van de straat te houden, hield men rekening met grote onrust, maar die bleef uit.

Iets voor half twaalf raakte een busje door brand beschadigd in de Herenstraat in Wateringen. Waarschijnlijk was het vuur aangestoken, want getuigen zagen vlak voor de brand een groep jongeren wegrennen.

Tekst gaat verder onder de video. 

In Maasdijk was het aan het begin van de avond onrustig, toen er zwaar vuurwerk werd afgestoken. Ook werd een molotovcocktail gegooid. Het parate peloton van de politie en handhavers van de gemeente hielden de situatie beheersbaar. Aan de Breitner in Monster werd brand in een woning gemeld. Een persoon en wat huisdieren raakten daarbij gewond. 's Middags kwam de politie in actie bij het skatepark aan de Zandeveltweg in 's-Gravenzande. Ook daar klonk zwaar vuurwerk.

Ondanks het vuurwerkverbod ging er om twaalf uur behoorlijk wat de lucht in, zoals te zien is in het filmpje hieronder. Later vandaag komen de gemeenten Westland, Midden-Delfland en Maassluis met een bericht over het verloop van de jaarwisseling. 

Voertuigbrand in Wateringen. Regio 15

Laat je reactie achter