advertentie VEMO Lease top

112 Maasmedia

Verdachte steekpartij snelweg A20 Maassluis aangehouden

Met dank aan tips van getuigen en camerabeelden konden agenten vanmorgen vroeg een 21-jarige man aanhouden in zijn woning in Hoek van Holland in verband met de steekpartij nabij de A20

Hij wordt er van verdacht een man uit Maassluis woensdagmiddag 26 mei in zijn voorhoofd te hebben gestoken nadat hij was klemgereden. Het slachtoffer reed die middag rond 16.30  uur naar Maassluis, toen hem opviel dat een bestuurder agressief rijgedrag vertoonde. Hij hield de bestuurder in de gaten.

Beide voertuigen kwamen uiteindelijk tot stilstand op de Maasdijk en de bestuurders stapten uit. De ene man stak de andere neer met een mes, zijn oog werd daarbij ternauwernood gemist. Een getuige schoot het slachtoffer direct te hulp, waarna de verdachte er vandoor ging in een rode auto.

Tips en camerabeelden

De politie riep getuigen op zich te melden. En kregen goede tips en ook camerabeelden. Mede hierdoor kwam de 21-jarige verdachte in beeld. Hij werd vanmorgen in zijn woning in het centrum van Hoek van Holland aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

Laat je reactie achter