advertentie Schoon Westland top

Karolijn van Vliet van de Groene Hoek Peter Farla

Maassluise Onderwijsprijs vijf keer uitgereikt

De gemeente Maassluis heeft woensdag vijf medewerkers is het onderwijs verrast met de Onderwijsprijs Maassluis 2020-2021.

Onderwijswethouder Fred Voskamp ging bij scholen langs om de prijzen persoonlijk uit te reiken. Als eerste trof hij Karolijn van Vliet. Zij is werkzaam bij CBS De Groene Hoek.

Bij IKC Startpunt werden twee medewerkers verrast.  Zo kregen Marjolijn Verdonk, medewerker bij de kinderopvang, en Mariëtte Perk, gepensioneerd lerares de prijzen uitgereikt. Mariëtte Perk is opnieuw werkzaam in het onderwijs. Tiemen van Stigt is docent bij Lentiz Revius MAVO en Huub Paalvast is een gepensioneerd directeur in het onderwijs, maar is ook weer begonnenmet werken. 

De prijs werd in 2017 voor het eerst uitgereikt en wordt nu jaarlijks ingezet om mensen in het onderwijs te stimuleren en bedanken. De jury, onder leiding van burgemeester Haan, bestaat uit vijf mensen die zelf in het onderwijs hebben gewerkt. Verder zitten e medewerkers van Jongerenwerk en van het Centrum Jeugd en Gezin in de jury.

Karolijn van Vliet

Marjolein Verdonk IKC Startpunt

Mariette Perk IKC Startpunt

Tiemen van Stigt, docent bij Lentiz|Revius MAVO.

Huub Paalvast , gepensioneerd voormalig directeur basisschool.

Laat je reactie achter