advertentie Schoon Westland top

Vincent Grimbergen (62) overleden

Op 62-jarige leeftijd is WOS-vrijwilliger Vincent Grimbergen dit weekeinde plotseling overleden.

Grimbergen werd in januari 2010 als vaste vrijwilliger actief bij WOS Sport, nadat hij al bijna een jaar op de radio te horen was namens Olympus '70 als verslaggever van atletiekwedstrijden. Hij breidde in de loop van 2016 zijn aandacht uit naar rugby, een sport waaraan hij helemaal verslingerd raakte. Naast zijn activiteiten als verslaggever werd hij ook een van de presentatoren van WOS Sport op de radio. Van 2007 tot in 2020 was hij ook in allerlei vrijwilligersfuncties actief bij Olympus '70.  

Afgelopen zaterdagmiddag werd Grimbergen getroffen door een zware hersenbloeding, toen hij het commentaar verzorgde bij de livestream van de Ereklasse-rugbywedstrijd op het complex van The Hookers aan de Rondgang in Hoek van Holland. Hij werd in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis, waar hij op zondag kwam te overlijden. Er heerst grote verslagenheid bij de WOS.

Oud hoofdredacteur Richard Vroom kende Vincent vanaf het eerste moment dat hij bij de WOS betrokken raakte, en vertelt wat zijn herinneringen aan Vincent zijn

Laat je reactie achter