advertentie VEMO Lease top

Signbiblio

Gemeente Westland neemt maatregelen tegen overlast tijdens jaarwisseling

Ondanks het algeheel vuurwerkverbod deze jaarwisseling neemt de gemeente Westland een aantal maatregelen om oud en nieuw probleemloos te laten verlopen.

Om schade en vernieling aan straatmeubilair rond de jaarwisseling te voorkomen, wordt op 16 december gestart met het afsluiten van de prullenbakken. Daarnaast worden de houders voor hondpoepzakjes afgesloten. In de periode dat de houders van hondenpoepzakjes zijn afgesloten, kunnen er zakjes gratis opgehaald worden bij de milieustraten en bij de Biesieklette (fietsenstalling) aan de Verdilaan in Naaldwijk.

De prullenbakken worden in de centrumgebieden iedere ochtend geopend en in de namiddag afgesloten, zodat het winkelend publiek haar afval kwijt kan. Daarnaast plaatst de gemeente tijdelijk een afvalzak naast de afgesloten vuilnisbakken. Hiermee moet voorkomen worden dat er rondom de gesloten bak zwerfafval belandt.

Verzamelcontainers

Op donderdag 31 december worden verzamelcontainers voor glas, textiel, kunststof en papier bij de winkelcentra en in de wijken afgesloten of verwijderd. De voorzieningen voor het weggooien van afval worden na oud en nieuw zo snel mogelijk weer opengesteld. 

Laat je reactie achter