advertentie KBITE

WOS genomineerd voor Omroep van het Jaar

Streekomroep WOS is genomineerd voor de titel Omroep van het Jaar 2021.

Dat heeft de Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroep (NLPO) bekendgemaakt. De WOS maakt kans op de titel omdat er een dagelijks aanbod van nieuws is, verschillende plaforms worden gebruikt, de programmering veelzijdig is en omdat de WOS nauw samenwerkt met andere omroepen en organisaties.  

Net als de WOS zijn nog acht andere omroepen genomineerd: Dtv Nieuws, Omroep Venlo, OOG Groningen, Open Rotterdam, Regio8, RTV Maastricht, RTV NOF en Streekomroep ZuidWest. De omroepen worden dit jaar, samen met 1Twente - Omroep van het Jaar 2019 - ingezet als het visitekaartje van de lokale publieke omroepsector.

In mei presenteert de WOS zich aan een vakjury, en dan zal in juni blijken of de WOS met de prijs naar huis gaat. Verder worden Lokale Media Awards uitgereikt in de categorieën audio, video, nieuws, innovatie en presentatietalent. In 2014 won de WOS de titel Omroep van het Jaar voor het eerst. Het jaar daarvoor en de jaren daarna is de WOS altijd genomineerd geweest voor de titel. 

De WOS is de publieke omroep voor de gemeenten Westland, Midden-Delfland en Maassluis en voor Hoek van Holland, onderdeel van de gemeente Rotterdam. 

Laat je reactie achter