advertentie KBITE

WOS

Zeker al 22 Monsternaren voldoen aan voorwaarden flexwoningen

Voor de 13 flexwoningen in het ISW-complex aan de Madeweg in Monster voldoen al 22 belangstellende jongeren uit Monster aan de voorwaarden.

Dit heeft Westlands wethouder Ben van der Stee aan de gemeenteraad laten weten. "Van 35 ingeschrevenen wordt nog aanvullende informatie opgevraagd", voegt hij er aan toe.

Afgelopen woensdag waren er 115 echte inschrijvingen voor dit project "en na recente publiciteit groeit de lijst per dag”, schrijft Van der Stee. Een fors deel van de belangstellenden voldoet niet aan alle gestelde criteria.

"Er zullen zeker teleurstellingen zijn", aldus de wethouder maandagavond in een commissievergadering van de gemeenteraad. Bij de uiteindelijke toewijzing zal vrijwel zeker de inschrijftermijn bij Woonnet Haaglanden een objectieve, bepalende factor worden, is zijn prognose.

Als de vergunningverlening onherroepelijk wordt, verwacht beheerder Totalus kort na de jaarwisseling met de verbouwing aan de slag te gaan. "Dan kunnen de eerste jongeren uit Monster begin april 2021 hun eigen woonstekje betrekken", denkt de wethouder.

Laat je reactie achter